Playstation
Megjelenés: 2020 év vége

Playstation 4

A világ legsikeresebb konzolja, a Sony PlayStation az ötödik generációjához érkezik a PlayStation®5-tel, amely a Sony által valaha gyártott legerősebb és leggyorsabb konzol, egyedi megoldásaival a játékok valóban új generációját hozza el a számunkra. A bivalyerős AMD Zen 2 és RDNA 2 architektúrájú processzort és videokártyát forradalmi 3D hangzással egészíti ki a különleges Tempest technológiának köszönhetően. Az új PlayStation egyik legnagyobb innovációja a hihetetlenül gyors SSD tárhely, amely nagyobb sebességre képes, mint bármi, ami jelenleg elérhető, ezáltal szinte teljesen eltünteti a töltési időket. Nincs többé várakozás, a játékok egy pillanat alatt elindíthatók, a virtuális világok pedig nagyobbak és élethűbbek lehetnek, mint korábban bármikor.

A PlayStation®5 hardveres raytracing támogatással is rendelkezik. Ez az új technológia lehetővé teszi a teljesen élethű fények, árnyékok és tükröződések megjelenítését. A Sony által kifejlesztett egyedi, változó órajelű működést biztosító rendszer korábban nem látott optimalizálást tesz lehetővé, így a konzol teljesítménye magas lehet, miközben csendes hűtést kaphat a legintenzívebb játékok közben is. Ezekkel az innovációkkal a játékfejlesztők könnyen kihasználhatják a gépben rejlő teljesítményt, kreatívabbak lehetnek, mint korábban bármikor, és új élményeket hozhatnak létre.

PlayStation®5-tel nem kell lemondanod PS4 játékaidról sem! A Sony konzolja visszafelé kompatibilis, és minden népszerű PlayStation 4 játékot lejátszik, a megvásárolt címeidet is tovább élvezheted a következő generációban is.

Termékjellemzők:

CPU: 8 magos @ 3.5 GHz egyedi Zen 2

GPU: 10.3 TFLOPS, 36 CU @ 2.23 GHz egyedi RDNA 2

Hardveres Raytracing támogatás

HDMI 2.1 kimenet

Memória: 16 GB GDDR6

Memória sávszélesség: 448 GB/s

Belső tárhely: 825 GB egyedi tervezésű SSD

I/O sebesség: 5.5 GB/s (Raw), 8-9 GB/s (tömörítve)

Tárhely bővítés: Megfelelő sebességű, minősített NVMe SSD-k

Külső tárhely támogatás: USB 3.2 csatlakozású külső HDD vagy SSD

Optikai meghajtó: 4K UHD Blu-Ray

Tempest 3D Audio Tech hangzás

Játék korlátok nélkül

Tapasztald meg a fénysebességű betöltést az ultragyors SSD-vel, a teljesen magával ragadó élményt a haptikus visszacsatolással, az adaptív ravaszt és a 3D hangzást – valamint a hihetetlen PlayStation® játékok vadonatúj generációját.

Villámgyors 

Használd ki az egyedi CPU, GPU és az integrált I/O rendszerrel rendelkező SSD erejét, amelyek átírják a PlayStation konzol teljesítőképességének szabályait. 

Ultragyors SSD 

Hozd ki a legtöbbet a telepített PS5™ játékokból a szinte azonnali töltési időkkel. 

Integrált I/O rendszer  

A PS5™ konzol egyedi módon integrált rendszereinek segítségével az alkotók olyan gyorsan hívhatnak le adatokat az SSD-ből, hogy eddig soha nem látott játékokat hozhatnak létre.

Lenyűgöző játékok

Gyönyörködj a lenyűgöző grafikákban és próbáld ki az új PS5® funkciókat.  

Sugárkövetés   

Merülj el a valósághűség új szintjét felvonultató világokban, ahol a rendszer minden egyes fénysugarat egyenként szimulál, így valósághű árnyakkal és visszatükröződéssel találkozhatsz a funkciót támogató PS5™ játékokban.

4K-TV játékok   

Játssz kedvenc PS5™ játékaiddal lenyűgöző 4K tv-n.

Akár 120 fps képkockasebesség, 120 Hz-es kimenettel   

Élvezd ki az egyenletesen magas képkockasebességgel rendelkező játékmenetet akár 120 fps-sel a kompatibilis  játékok esetében a 120 Hz-es kimenetet támogató 4K kijelzőkön.

Nagy dinamikatartományú (HDR) technológia  

A HDR TV-ken a támogatott PS5™ játékok hihetetlenül élénk és élethű színpalettát vonultatnak fel.

8K kimenet    

A PS5™ konzolok támogatják a 8K kimenetet, így 4320p felbontású kijelzőkön játszhatsz kedvenc játékaiddal.

Konzolok