1–20 termék, összesen 71 db

KATEGÓRIÁK

Apex Legends

Merülj el a Respawn Entertainment, a Titanfall sorozat mögött álló veterán stúdió vadonatúj battle royale játékélményében. Az Apex Legends egy ingyenesen játszható battle royale lövöldözős játék legendás karakterek és ütős képességek folyamatosan bővülő kínálatával, valamint több száz feloldható külső megjelenési tartalommal.

Assassin’s Creed Valhalla

Háborúk perzselnek fel mindent. Királyságok buknak el. Ez a vikingek kora.

Válj legendás viking harcossá, akinek csatáiról és győzelmeiről ódákat zengenek. Foszd ki ellenfeleidet, bővítsd a településedet és terjeszd ki politikai befolyásodat, hogy kiérdemeld a helyed az istenek közt a Valhallában. A fejlett RPG-mechanikák segítségével egyaránt hatással lehetsz a karaktered fejlődésére és a körületted lévő világra. Minden döntésed – a politikai szövetségektől és harci stratégiától kezdve egészen a párbeszédekig és a felszerelések fejlesztésééig – egy lépéssel előrébb visz a dicsőséghez vezető úton

2020K10novMegjelenésAssassin’s Creed Valhalla(Megjelenés: Kedd) Esemény:Játék megjelenés Megjelenés:Google stadia,Pc,PlayStation 5,PlayStation4,Xbox One,Xbox Series X

Call of Duty®: Black Ops Cold War

Az ikonikus Black Ops sorozat visszatért a Call of Duty: Black Ops Cold War játékkal – a rajongók által kedvelt Call of Duty: Black Ops közvetlen folytatásával. A Black Ops Cold War az 1980-as évek elejére, a hidegháború ingatag geopolitikai csatározásaiba repíti a rajongókat. Találkozz szemtől szembe a történelmi alakokkal és a kemény igazsággal, miközben olyan ikonikus helyszíneken harcolsz világszerte, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország, a szovjet KGB főhadiszállása és még sok más.

2020P13novMegjelenésCall of Duty®: Black Ops Cold War(Megjelenés: Péntek) Esemény:Játék megjelenés Megjelenés:Pc,PlayStation 5,PlayStation4,Xbox One,Xbox Series X

Cyberpunk 2077

A Witcher 3 alkotóinak új játéka egy jövőbeli, cégek irányította kaliforniai megaváros nyílt világába invitál. Zsoldos vagy, akinek képességeit, történetbeli döntéseit és minden egyéb tulajdonságát te szabod meg. A stúdió eddigi játékai alapján mesteri, lebilincselő világépítésre és élményre számíthatunk.

2020CS19novMegjelenésCyberpunk 2077(Megjelenés: Csütörtök) Esemény:Játék megjelenés Megjelenés:Pc,PlayStation4,Xbox One

Dark Souls

Sötét, mély világ

Merülj el a borongós, romlás és átok sújtotta, sötét fantasyvilágban. Járd be az összetett, gondosan megtervezett környezetet, tele felfedezésre váró rejtett járatokkal, titkos kazamatákkal és különleges tárgyakkal.

Új kezdet

Fedezz fel új kihívásokat és váratlan, új nézőpontokat a játékban, valahányszor újrajátszod. Nagyon ritka, hogy valaki mindent lásson egyetlen végigjátszás során, szóval ne gondold, hogy csak egyszer érdemes teljesíteni a játékot.

Death Stranding

Mi az a Death Stranding?

A legendás játéktervező, Hideo Kojima vadonatúj, műfajteremtő, nyitott világú akció-kalandjátéka PS4-re, Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux és Lindsay Wagner főszereplésével.

Dirt 5

2020P09octMegjelenésDirt 5(Megjelenés: Péntek) Esemény:Játék megjelenés Megjelenés:Google stadia,PlayStation 5,PlayStation4,Xbox One,Xbox Series X

Doom Eternal

A legendás FPS-játéksorozat legújabb epizódja a veterán játékfejlesztőtől, az id Software-től.

Éld át a sebesség és az erő semmi máshoz nem fogható párosát, miközben több dimenzión át küzdesz ebben a zsigerekig hatoló, belső nézetes akciójátékban, melyet a műfajt meghatározó stúdió készített. DOOM Slayerként a Földre visszatérve azzal szembesülsz, hogy a bolygó démoni megszállástól senyved.

2020K20octMegjelenésDoom Eternal(Megjelenés: Kedd) Esemény:Játék megjelenés Megjelenés:Google stadia,Nintendo Switch,Pc,PlayStation4,Xbox One

Fallout 76

A Skyrim és a Fallout 4 alkotóitól most megérkezett a Fallout 76, a közkedvelt, poszt-apokaliptikus, belső nézetes sorozat újabb darabja. Reclamation Day, 2102. 25 évvel a bombázások után te és bunkertársaid – a nemzet legjobbjai közül kiválasztva – megteszitek az első lépéseket a kinti világban, és kimerészkedtek Nyugat-Virginia elhagyatott pusztaságába.

Far Cry 5

Mikor a Project at Eden’s Gate – egy végítélethívő szekta, amely mindenki lelkét megmentené, akár akarja azt a tulajdonosa, akár nem – megerősíti jelenlétét a montanai Hope County-ban, a csapdába esett helyieknek két lehetőségük marad: elfogadni a megváltást vagy pokolra küldeni az önjelölt megváltókat. Lázadj fel a helyiekkel együtt, űzzétek el együtt a gyilkos szektásokat és karizmatikus vezetőjüket, Joseph Seedet, három testvérével, a „Heraldokkal” együtt. Ragadj fegyvert az egyszerű városlakók mellett, és a segítségükkel szállj harcba az elnyomó szekta tagjaival, visszaszerezve szabadságukat.

Farcry 6

Bújj a yarai Dani Rojas bőrébe, és gerillaharcosként szabadítsd fel az országot.

Üdvözlünk Yarán, a trópusi paradicsomban, ahol megállt az idő. Yara diktátora, Anton Castillo bármi áron vissza akarja állítani nemzete egykori dicsőségét, fia, Diego pedig követi vérrel szegélyezett útján. A könyörtelen elnyomás forradalmat robbantott ki. Harcolj Anton csapatai ellen az eddigi legnagyobb Far Cry játéktéren dzsungelekben, tengerpartokon és Esperanzában, Yara fővárosában. Használj fel rögtönzött fegyvereket, járműveket és Amigókat, új felbérelhető szövetségeseidet, hogy porig rombold a zsarnoki rezsimet.