Mind a(z) 11 találat megjelenítése

KATEGÓRIÁK

Cyberpunk 2077

A Witcher 3 alkotóinak új játéka egy jövőbeli, cégek irányította kaliforniai megaváros nyílt világába invitál. Zsoldos vagy, akinek képességeit, történetbeli döntéseit és minden egyéb tulajdonságát te szabod meg. A stúdió eddigi játékai alapján mesteri, lebilincselő világépítésre és élményre számíthatunk.

2020CS19novMegjelenésCyberpunk 2077(Megjelenés: Csütörtök) Esemény:Játék megjelenés Megjelenés:Pc,PlayStation4,Xbox One

Days Gone

Motorozz és harcolj egy halálos, járvány utáni Amerikában

Elég ügyes és bátor vagy, hogy túléld az összeomlott világ rémségeit ebben a hatalmas, nyílt világú akció-kalandjátékban? Bújj az egykor motoros bandákkal nyomuló, volt fejvadász Deacon St. John csizmájába, aki értelmet próbál találni egy pusztuló világban. Kutass át elhagyatott településeket felszerelésért, készíts hasznos tárgyakat és fegyvereket, vagy próbálkozz más túlélőkkel összeállva tisztességes munkával... vagy erőszakosabb módszerekkel megélni a világban. A globális járvány által megtizedelt emberiséget az elvadult, Freakereknek nevezett lények is fenyegetik, és a legkisebb hiba is az életedbe kerülhet, miközben próbálsz új életet kezdeni a rideg, sivatagos tájon.

Detroit: Become Human

Meddig mész el, hogy szabad lehess? Döntsd három android és az őket körülvevő világ sorsáról ebben az erőteljes, interaktív sci-fi thrillerben, ahol a te döntéseid építik fel a történetet.

Frantics

A játéktermi stílusú szórakozás és őrületes minijátékok állnak a Frantics középpontjában, amely játékba akár három barátodat is bevonhatod, hogy együtt nézzetek szembe a kihívások tömkelegével. Blöffölj, harcolj, egyezkedj és működj együtt a győzelemhez. De vigyázz! Fox, a szellemes házigazda, szintén kiveszi a részét a bajkeverésből. 1–4 játékos részére

Ghost of Tsushima

A 13. század végén a Mongol Birodalom egymás után semmisítette meg a nemzeteket keleti hadjárata során. Egyedül a Cusima-sziget áll a japán anyaország és a kegyetlenül fortélyos Khotun Khan tábornok vezette, mindent elsöprő mongol inváziós hajóhad között. Az első mongol hullám után lángokban álló szigeten a szamuráj harcos Jin Sakai, klánja egyik utolsó túlélő tagjaként harcra készen áll. Eltökélt szándéka, hogy bármi áron, de megvédi népét és visszaveszi otthonát. A harcosok hagyományait maga mögött hagyva a Szellem új útját járva rendhagyó hadjárattal kell küzdenie Cusima felszabadításáért.

God of war

A BENNED LAKÓ SZÖRNY

Urald a dühöt

Az Olümposz istenei elleni bosszúját hátrahagyva Kratos most már az északi istenek és szörnyek birodalmában él. Nem csak ezzel a kemény és kérlelhetetlen világgal kell megharcolnia a túlélésért, de erre a fiát is meg kell tanítania... miközben meg kell óvnia attól, hogy megismételje Spárta szellemének véres hibáit. A God of Warnak ez a teljesen újraálmodott világa egyesíti a legendás sorozat összes jellegzetességét – a brutális harcot, a legendás vezér elleni csatákat és lélegzetelállító méretű játékteret –, és mindezt egy erőteljes és magával ragadó történetté állítja össze, amely ismét megalapozza Kratos világát.

Grand Theft Auto V

HÁROM BAJKEVERŐ Üdvözlünk Los Santosban Lépj a három nagyon különböző karakterű bűnöző, Michael, Franklin és Trevor szerepébe, akik minden kockára tesznek egy sor vakmerő és veszélyes rablótámadásban, amellyel egy életre bebiztosíthatják magukat. Fedezd fel Los Santos és Blaine County csodás világát az eddigi legjobb Grand Theft Auto V játékban, amely számos technikai frissítéssel és javítással várja az új és visszatérő játékosokat. A nagyobb látótávolság és jobb felbontás mellett a játékosok számos új kiegészítéssel és javítással találkozhatnak, többek között:

Hidden Agenda

A filmes és játékos elemeket ötvöző, elbeszélt történeten alapuló kalandjáték izgalmas erkölcsi dilemmákkal teli történetbe repít. Akár hat játékos is csatlakozhat és alakíthatja a történetet, azonban nem árt az óvatosság – nem mindegyikőtök küzd ugyanazért a célért… 1–6 játékos részére

The Last of Us Part II

Nézz szembe Ellie tetteinek szörnyű fizikai és érzelmi következményeivel.

Öt évvel azután, hogy veszélyes úton átkeltek a járvány sújtotta Egyesült Államokon, Ellie és Joel a wyomingi Jackson városában telepedett le. A túlélők virágzó közösségében élve békére és stabilitásra leltek, annak ellenére, hogy a fertőzöttek és más, kétségbeesett túlélők miatt folyamatos fenyegetésben éltek. Mikor egy erőszakos esemény megzavarja a békét, Ellie kemény útra indul, hogy igazságot szolgáltasson és ismét békére leljen. Amint egyesével levadássza a felelősöket, szembe kell néznie tettei szörnyű fizikai és érzelmi következményeivel.

Uncharted™4: A Thief’s End

A LEGENDÁS KINCSVADÁSZ VISSZATÉR Testvérek a tűzvonalban Három évvel az Uncharted 3: Drake’s Deception eseményei után Nathan Drake feltehetőleg maga mögött hagyta a kincsvadászatot. Azonban a sors hamarosan ismét visszahívja régi hivatásához, amikor testvére, Sam felbukkan és a segítségét kéri, valamint felajánl neki egy olyan kalandot, amelyre Drake képtelen nemet mondani. Henry Avery kapitány rég elveszett kincse után kutatva Sam és Drake Libertalia felé veszi az irányt, amely egy kalóz utópia Madagaszkár erdőinek mélyén. Az Uncharted 4: A Thief’s End egy egész világot érintő utazásra hívja a játékosokat dzsungelszigeteken, hatalmas városokon és havas hegycsúcsokon át, miközben a két testvér Avery vagyonát keresi.

Until Dawn

Keressd a jeleket, nézz szembe új félelmekkel és olyan dolgokkal, amelyek drasztikusan megváltoztathatják a következő fejezetek menetét. A Te választásod határozza meg, hogy ki marad életben.